SALUTACIONS


Desitgem que tot el que es publiqui en el blog us serveixi per aprendre més i recordeu el que sempre diem: "Les persones que saben molt, són les persones que llegeixen molt".

dilluns, 24 de setembre del 2012

NUMERACIÓ

Com ara estem treballant la numeració, aquí trobareu activitats per a 3r (fins a la unitat de miler) i 4t d'Educació Primària (fins a la unitat de milió). Les activitats estan classificades en paquets de: Llegir, escriure, compondre, descompondre i seriacions de nombres.

Per practicar clikeu damunt de la imatge.

----

LA IMPORTÀNCIA DE L'ESMORZAR

L’esmorzar ens aporta diàriament el 25% d’energia.

L'esmorzar. El carburant del bon estudiant
És molt recomanable esmorzar a casa abans d’anar a l’escola. Un dels principals beneficis que s’atribueixen a aquesta ingesta és el de contribuir a una adequada distribució de l’energia i millorar el rendiment intel·lectual i físic. L’esmorzar es pot repartir en dues ingestes, una primera a casa i una altra a mig matí, a l’hora de l’esbarjo.
En un esmorzar complet hi hauria d’haver, bàsicament: làctics: llet, formatge, iogurt; farinacis: pa, torrades, galetes; fruita: principalment fresca (sencera,trossejada o en forma de suc). També en poden formar part altres tipus d’aliments,com, per exemple, aliments proteics (pernil curat, tonyina...), aliments greixosos (preferentment oli d’oliva; cal reservar la mantega i altres greixos per a un consum eventual.


dissabte, 15 de setembre del 2012

BENVINGUTS AL NOU CURS ESCOLAR !!

Comencem un nou curs escolar, el 2012-2013.
 
Benvinguts a tots i a totes.
 
Després del descans de l’estiu ha arribat el moment de retrobar-nos per començar un nou curs. El principi és una mica dur, però també està present la il.lusió per tal de ser capaços de plantejar nous projectes conjuntament.
 
Desitgem que aquestes vacances hagin estat fantàstiques per a tothom i que vingueu amb les bateries carregades.
 
Bon inici de curs a tots vosaltres!
 
-----